MATCHA ZEEF RVS
Altijd klontvrije matcha met deze speciale zeef. Door de matcha eerst te zeven voor bereiding houd je ultrafijn poeder over voor een smooth resultaat.
Onmisbaar als je high end pure matcha of matcha lattes serveert.
chat
Reviews (0)
Dit vinden onze klanten:
RVS zeefje
Mag in de vaatwasser, maar afspoelen met lauwwarm water is vaak al voldoende. Duurzamer en je product gaat langer mee.
Hoe maak je matcha? De traditionele Japanse matcha ratio is 1 gram per 80 ml. Als je meer wil serveren kun je deze hoeveelheden verdubbelen:
- Gebruik 1 gram (een halve theelepel) per 80 ml heet (niet kokend!) water. Los de matcha op in een brede kom met een kleine garde of klopper. Klop een M vorm tot er een schuimlaag ontstaat en het poeder helemaal opgelost is. Gebruik voor het beste resultaat een matcha maatlepel en een matchaklopper.
Matcha latte maken? Dan gebruik je meer matcha. Melk heeft een dominante smaak en je moet de matcha wel blijven proeven:
- Gebruik ca 3 gram en los helemaal op in 60 ml heet water. Voeg deze shot matcha toe aan 180 ml opgeschuimde melk(vervanger).
Datasheet
- Soort:
- accessoires
- Type:
- Matcha houder voor bamboe klopper groen
Specifieke referenties
- ean13
- 8718692286542