Mag je onze thee 'zomaar' wederverkopen? Ja hoor dat mag - mits je de klant inlicht over de ingrediënten, correcte zetwijze en het product voorziet van een tht - ten minste houdbaar tot.

Tea Bar is een groothandel gespecialiseerd in het aanleveren van horeca en food concepten. Het ontwikkelen van de theesoorten, het cureren van de inkopen van andere groothandels en de vele, vele proefsessie's hebben geresulteerd in een thee assortiment waar we erg geliefd om zijn.

De Juf, Middelburg - De Juf is een winkel waar ambachtelijk gemaakte zoete en hartige taarten, koekjes en andere zoetigheden worden gemaakt en verkocht. Alle producten worden met liefde en aandacht dagelijks vers gebakken in de winkel. Achter in de winkel heeft de Juf een gezellige ruimte waar een taartje gegeten en kop koffie of thee gedronken kan worden. Ook serveert de Juf verschillende soorten high tea.

 

                                                                         Thee presentatie bij de Juf in Middelburg

 

Je kunt onze Tea Bar logo zakjes gebruiken om te vullen en stickers met relevante informatie downloaden bij elke theesoort op deze site.

Pas het aan naar smaak en print het uit op een stickervel en je kunt aan de slag.

Tea Bar verkoopt ook papieren 'kraft' zakjes zonder logo en transparante zakjes. 

Houd voor de houdbaarheidsdatum 1 - 1,5 jaar aan na het vullen van de zakken.

Thee bederft niet maar de smaak gaat wel achteruit bij te lang bewaren.