Verzenden en betalen

Verzenden in NL

 

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen 3,95 euro per order. Een bestelling boven de 100 euro excl. btw bezorgen we gratis. Het minimale bestelbedrag is 50 euro. 

Alle pakketten worden verstuurd met post.nl en worden van maandag t'm zaterdag geleverd. Je ontvangt per mail een track en trace code wanneer het pakket verzonden is.

 

Verzending binnen Europa

 

Er wordt momenteel enkel naar BE en DE verzonden. Tea Bar wenst in de toekomst ook andere landen in Europa te kunnen verzenden om aan de groeiende vraag te voldoen.

De verzendkosten naar Belgie bedragen 7,95 euro per pakket. Boven de 250 euro verzenden wij gratis naar België.

De verzendkosten naar Duitsland bedragen 10 euro per pakket.

 

Levertijd

 

Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 3 werkdagen geleverd. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week.


Betalen

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL en SOFORT voor Duitsland en Belgie.

 

Op rekening bestellen

 

Achteraf betalen is mogelijk. U kunt het bedrag overmaken naar Rabobank nr NL84RABO0144267225 tnv Tea Bar te Amsterdam. Vermeld daarbij svp altijd het order nummer op de factuur. Tea Bar heeft een betalingstermijn van 14 dagen. Bij een betalingsachterstand behoudt Tea Bar het recht om vervolg orders niet uit te leveren.

 

Vanuit het buitenland

 

Als u vanuit het buitenland betaalt dan heeft u het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL84RABO0144267225 met BIC nummer RABONL2U. Verdere betaalinstructies staan in de verzendbevestiging die u automatisch per e-mail ontvangt.

 

Paypal

 

Voor betalingen met Paypal rekenen we €1 toeslag.

 

Retour

Voor retourorders of vragen over een pakket kun je Janneke bereiken 

via webshop@teabar.nl 

of op 020-3020782 ook via Whatsapp

elke werkdag tussen 10.00-18.00 bereikbaar