Restaurant MOER, Amsterdam -  Bij MOER koken ze biologisch. De chefs werken graag met lokale producten – boeren en leveranciers worden persoonlijk door hen geselecteerd. Denk aan mooie verrassende gerechten, waarbij groenten in de spotlight staan en vis en vlees een fijne bijrol vervullen. Het theemenu van MOER bestaat uit pure exclusieve biologische theesoorten en een zelfgemaakte kaart aansluitend op de huisstijl. De gast krijgt een theezeef met glas en lekbakje en kiest en schept zelf de thee. 

 Losse Thee plank Barney Tea Bar x MOER.jpg

                                                                                                               

 

Yoghurt Barn, diverse locatie's - YB houdt van yoghurt, ze zijn yoghurt! Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of geiten. Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker! Sinds de start van deze succesvolle keten is Tea Bar betrokken. Yoghurt Barn was 1 van de eerste zaken waar de thee in gezellige glazen weckpotjes gepresenteerd werd. Bij YB wordt er met te vullen theezakjes gewerkt. De High Teas zijn super populair.

Losse%20thee%20serveren%20Tea%20Bar%20X%20Yoghurt%20Barn.jpg

 

Bar Bukowski, Amsterdam - Volgens de eigenaren van Bar Bukowski in Amsterdam Oost is er altijd wel een reden om te drinken. Geheel passend in het gedachtegoed van schrijver Charles Bukowski, naar wie de bar is vernoemd. Zijn liefde voor alcohol, vrouwen en literatuur voeren de boventoon - tot aan quotes op het menu toe. Er wordt ontbijt en lunch geserveerd en 's avonds heb je uitgebreide keuze uit hapjes ... uiteraard voor bij je drankje. Op de dagkaart staat de thee uitgebreid omschreven.

 Thee%20menu%20Tea%20Bar%20X%20Bukowski.png                                                 

 

Tante Blanche, Brummen - Dit fijne restaurant heeft zich naar een positie in de Michelin gids gekookt, zo smakelijk en eerlijk zijn de creaties van Chef Charles Ek. Zijn liefde voor lokale ingrediënten zorgt ervoor dat elk gerecht bestaat uit met zorg geselecteerde producten die samen een culinaire smaak verrassing vormen.

Voor het presenteren van de Tea Bar thee is door een kunstenaar een theeboom gemaakt - een spektakel op tafel!

 

 theeboom