Tea Bar is een innovatief thee bedrijf gerund door thee geeks

De oorsprong van Tea Bar ligt diep verankerd in de authentieke theebeleving die is ontstaan uit de theewinkel in Amsterdam. Daar heeft Tea bar unieke kennis opgedaan van de Nederlandse theedrinker, hun voorkeuren en verwachtingen van een kop thee. Dat is de hart en ziel van het merk.

Vanuit de winkel is de passie ontstaan om kwaliteitsthee ook buitenshuis te leveren. Nog steeds is dit de drijfveer achter theegroothandel Horeca Tea bar. Wij begrijpen dat klanten niet alleen een theetje bestellen: wij willen dat ze thee, chai latte of matcha drinken die de zintuigen prikkelt en verwachtingen overtreft. Een ervaring waarvoor klanten terugkomen. 

Horeca Tea Bar ging klein en lokaal van start in 2008 met voornamelijk Amsterdamse horecaklanten. Inmiddels is Horeca Tea Bar een internationale en onmisbare partner van honderden horecazaken door heel Nederland, België en Frankrijk.

Verantwoord en sociaal ondernemen: onze impact  

Bij Tea bar weten we dat succes meer is dan alleen zaken doen. We geloven dat we als bedrijf positieve verandering in de wereld om ons heen kunnen creëren. Het inpakken van de thee doen we samen met organisaties zoals Amerpoort en Betere Buren, dit zijn dagbestedingslocaties voor mensen met een verstandelijke beperking of met andersoortige afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze partnerschappen maken we sociale impact en dragen we bij aan het welzijn van de gemeenschappen waarin we opereren. 

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn geen trends voor ons, maar belangrijke basispijlers in alles wat we doen. We willen de smaakpapillen van onze klanten prikkelen en tegelijkertijd onze planeet beschermen. Dit doen we door duurzamere keuzes te maken in herkomst van producten, het milieubewust verpakken van producten en logistieke efficiënte na te streven voor een kleinere uitstoot.   

✓ Klant tevredenheid score van 9.3 9.4

✓ Snelle service

✓ Super behulpzaam webteam

✓ Sinds 2008 online actief - 1 van de eerste online thee spelers


foto: Tea Bar thee bier (2017) Met dank aan de mannen van 2Chefsbrewing!