MATCHA HOUDER VOOR BAMBOE KLOPPER - WIT
Een kusenaoshi is speciaal voor het opbergen van de bamboe klopper (chasen). Spoel na gebruik de klopper meteen af en zet deze op de houder.
De voordelen:
✓De matcha whisk behoudt zijn vorm
✓Droogt beter dus voorkomt schimmelvorming
✓De klopper gaat veel langer mee.
chat
Reviews (0)
Dit vinden onze klanten:
Keramieken houder. Exclusief Matcha Klopper
Niet geschikt voor de vaatwasser. Spoel de houder af en toe met lauwwarm water en milde zeep. Laat goed drogen voor gebruik.
Hoe maak je matcha? De traditionele Japanse matcha ratio is 1 gram per 80 ml. Als je meer wil serveren kun je deze hoeveelheden verdubbelen:
- Gebruik 1 gram (een halve theelepel) per 80 ml heet (niet kokend!) water. Los de matcha op in een brede kom met een kleine garde of klopper. Klop een M vorm tot er een schuimlaag ontstaat en het poeder helemaal opgelost is. Gebruik voor het beste resultaat een matcha maatlepel en een matchaklopper.
Matcha latte maken? Dan gebruik je meer matcha. Melk heeft een dominante smaak en je moet de matcha wel blijven proeven:
- Gebruik ca 3 gram en los helemaal op in 60 ml heet water. Voeg deze shot matcha toe aan 180 ml opgeschuimde melk(vervanger).
Datasheet
- Soort:
- accessoires
- Type:
- Matcha houder voor bamboe klopper
Specifieke referenties
- ean13
- 8718692286573