Verfijnd zoeken

Price

€ 8 - € 34
Toont 1 - 7 van de 7 items
 • 1 Review
  Login voor prijs
  1 Review
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. De witte chocola is lekker zoet. Voor de echte zoetekauw. Te bereiden met melk en heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • Login voor prijs
  Deze heerlijke hot chocolate is bedoeld voor de echte choco addicts onder ons en vervult al je chocoladewensen. Deze hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • 1 Review
  Login voor prijs
  1 Review
  Voor de liefhebber van kaneel! Deze hot chocolate met heeft een heerlijke verwarmende smaak. De hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. Echt het proeven waard. Blik 375 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • Login voor prijs
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. Te bereiden met melk en heerlijk romig en vol van smaak. Blik 375 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • Login voor prijs Gezouten boter
  Onze Famous French Caramels. Ze zijn verslavend lekker. Gelukkig is thee gezond, dat compenseert weer. Be aware!  Ze zijn onweerstaanbaar. Verkrijgbaar in chocolade, vanille, gezouten boter. Omdoos van ca 200 stuks (hygiënisch verpakt)
 • Login voor prijs
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. Zonder twijfel een van de meest luxe cacao's. Een basis van melkchocolade met marshmallows, kersen, toffees en sultana's. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • Login voor prijs
  Voor de liefhebbers van Crème Brulee en warme chocolademelk hebben we nu een fantastische combi. Deze chocolademelk geeft de smaak van zoete witte chocolade in combinatie met de gekarameliseerde rietsuiker en butterscotch. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
Toont 1 - 7 van de 7 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu