Verfijnd zoeken

Price

€ 3 - € 34
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • Login voor prijs Gezouten boter
  Onze Famous French Caramels. Ze zijn verslavend lekker. Gelukkig is thee gezond, dat compenseert weer. Be aware!  Ze zijn onweerstaanbaar. Verkrijgbaar in chocolade, vanille, gezouten boter. Omdoos van ca 200 stuks (hygiënisch verpakt)
 • 1 Review
  Login voor prijs
  1 Review
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. De witte chocola is lekker zoet. Voor de echte zoetekauw. Te bereiden met melk en heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. Op voorraad: 1 stuk
 • Login voor prijs
  Deze heerlijke hot chocolate is bedoeld voor de echte choco addicts onder ons en vervult al je chocoladewensen. Deze hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • Login voor prijs
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. Te bereiden met melk en heerlijk romig en vol van smaak. Blik 375 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • 1 Review
  Login voor prijs
  1 Review
  Voor de liefhebber van kaneel! Deze hot chocolate met heeft een heerlijke verwarmende smaak. De hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. Echt het proeven waard. Blik 375 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • Login voor prijs
  De droom van elke chocoladeliefhebber! Traditionele romige fudge gecombineerd met de beste Belgische chocolade. Deze fudge heeft een zachte textuur en smelt in de mond. De combinatie van romige fudge en Belgische chocolade hebben samen een verslavende factor.
 • Login voor prijs
  Meegenomen uit Schotland door Tea Bar collega Janneke en we zijn gelijk hooked. Gelukkig hoef je er niet voor naar Schotland. Deze prijswinnende vanilla fudge is zo zacht en romig....Beter dan deze zul je niet vinden. Enjoy!
 • Login voor prijs
  Heerlijk romige fudge in combinatie met de frisse bite van sinaasappel. Er is echte sinaasappel en een beetje van de sinaasappelschil gebruikt in deze fudge.
Toont 1 - 8 van de 8 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top