Orange Nightfall - zwarte sinaasappel thee decaf / cafeïnevrij

Een verfijnde decaf variatie van ronde sinaasappeltonen en echte zwarte thee zonder cafeïne. Een aanrader die iedereen positief verrast. Bevat sinaasappelschil en sinaasappelbloesem. Zie bij omschrijving meer uitleg over het realiseren van cafeïne vrije thee.
Verpakkingssoort
  • zak 250 gram
  • zak 1 kg

Ingrediënten 

  • cafeïnevrije zwarte thee 90%
  • sinaasappelschil
  • sinaasappelbloesem
  • aroma

Onze klanten vragen ons vaak hoe we onze theeën decafeïneren. In tegenstelling tot andere theebedrijven die methyleenchloride gebruiken, een chemisch oplosmiddel met gerapporteerde gezondheidsrisico's, gebruiken we kooldioxide, een natuurlijk alternatief voor methyleenchloride. Het is voor Tea Bar belangrijk dat tijdens het decaf proces de smaak en kwaliteit van onze thee zoveel mogelijk behouden blijft.

Om meer informatie te geven over hoe een kooldioxide-decafeïneringsproces werkt: in een afgesloten kamer worden bevochtigde theebladeren blootgesteld aan CO2 onder druk, dat onder druk vloeibaar is geworden.

De vloeibaar gemaakte CO2 bindt zich met de cafeïnemoleculen in de bladeren en na een paar uur wordt de vloeistof afgegoten en wordt de thee gedroogd, waarbij zowel de CO2 als de cafeïne verdampt.

Omdat cafeïne de enige gereduceerde verbinding is, laat dit proces de behandelde theebladeren meer intact en smaakvol dan alle andere methoden.

Datasheet

Hoofdingredienten:
Bergamot (citrus)
Voor welke bui:
Relax
Soort:
Zwarte thee
Soort:
Goede nachtrust thee
Allergenen:
Lactosevrij
Allergenen:
Suikervrij
Allergenen:
Notenvrij
Allergenen:
Cafeïnevrij
Allergenen:
Glutenvrij
Aroma's:
Aroma
Smaak:
Citrus
Smaak:
Fris
Smaak:
Puur
Type:
Favoriet van velen. Zwarte decaf thee met sinaasappel en een vleugje vanille
Kenmerk:
Fruitig
Kenmerk:
Fris

Specifieke referenties

ean13
8718692282155
chat Reacties (10)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.