Filter

Categorieën

No choice available on this group

Verpakkingssoort

Rooibos

Rooibos is een plant uit de Afrikaanse vlinderbloemenfamilie. De drank is karakteristiek roodbruin van kleur en geeft een milde, ronde smaak.
In tegenstelling tot "echte" thee bevat rooibos geen cafeïne en bijna geen tannines. Rooibos bevat vitamine C, calcium en ijzer.  

Rooibos is zeer geschikt voor het maken van ijsdrankjes. Op menig theemenu prijken 1-2...

Lees meer
 • Spicy Rooibos

  Is het tijd voor vurige passie? Zet een pot Spicy Rooibos en...

  Is het tijd voor vurige passie? Zet een pot Spicy Rooibos en voel de hartstocht in je opborrelen dankzij de pittige kaneel en rode pepertjes.

 • Rooibos Bio NL-bio-01

  Rooibos is een cafeïnevrije drank met een zachte volle...

  Rooibos is een cafeïnevrije drank met een zachte volle smaak. De drank komt van de rooibosstruik in Afrika en is rijk aan mineralen en vitamine C.

 • Rooibos Aardbei Slagroom

  Rooibos Aardbei-Slagroom is een heerlijke zoete rooibos met...

  Rooibos Aardbei-Slagroom is een heerlijke zoete rooibos met echte stukjes aardbei. Een calorievrije zoetigheidskick die naar aardbeien met slagroom smaakt.

 • Rooibos Grapefruit Mint

  Verkoelend door de munt en verfrissend door de grapefruit,...

  Verkoelend door de munt en verfrissend door de grapefruit, met de Rooibos Grapefruit Mint haal je je eigen subtropische drankje in huis. Superlekker en heel gezond.

 • Rooibos Hammam

  Met de kruidige Marokkaanse geuren van de Rooibos Hammam...

  Met de kruidige Marokkaanse geuren van de Rooibos Hammam creëer je thuis je eigen wellnessresort. Laad je lichaam weer op en voel je als herboren.


 • Rooibos Almond Latte

  De geur van soezenbeslag hangt in de lucht, de warme...

  De geur van soezenbeslag hangt in de lucht, de warme amandelstaven komen net uit de oven. Waan je bij de banketbakker met rooibos Almond Latte. 

 • Rooibos Lemon-Vanilla Cheesecake

  Groene rooibos? Ja! Groene rooibos is niet geoxideerd zoals...

  Groene rooibos? Ja! Groene rooibos is niet geoxideerd zoals de 'normale' rooibos. Maar minstens zo lekker. In combinatie met citroen en vanille geeft het een delicate en romige smaak. Superlekker en heel gezond in tegenstelling tot de echte cheesecake.