Molina Concan Turmeric Chai 200 gr - Golden Latte

Deze golden milk of golden latte wordt gemaakt op basis van biologische kurkuma en specerijen gemengd met virgin kokosolie voor de perfecte opname alle positieve effecten van deze traditionele Ayurvedische kruidencombinatie. Aangenaam gezoet met biologische kokosbloesemsuiker. In grootverpakking van 200 gram goed voor ruim 24 koppen.

€ 12,54

Golden Milk Latte is een rijke Ayurvedische kurkumadrank met biologische virgin kokosolie, zwarte peper,kaneel,frisse gember,en verkwikkend met authentieke Masal chai kruiden. Het is niet alleen een verwennerij maar ook een bewezen ontstekingsremmer en antioxidant.De smaakexplosie van ingrediënten heeft een bijzonder heilzame werking. De oorsprong van golden milk ligt in de duizendenjaren oude Ayurvedische geneeskundige traditie uit India. De warme drank werd gebruikt om de spijsvertering te verbeteren, als ontstekingsremmer bij griep en verkoudheid en zelfs bij gewrichtspijnen en lever-en huidproblemen.

Het specifieke trio van kurkuma zwarte peper en kokosolie versterken elkaars gezondheidseffecten enorm. Het gebruik van gember en kurkuma extracten naast de gewone poeders heeft een bijzondere reden. Molina kiest ervoor om het kurkuma extract te gebruiken omdat dit wel tot tien keer meer heilzame stof curcuminiod bevat en in tegenstelling tot enkel het poeder, niet lang hoeft worden gekookt om de juiste stoffen los te krijgen.Hierdoor neemt je lichaam de stof snel op. Fijne bijkomstigheid is dat het mengsel ook langer bewaard kan worden zonder verlies van kwaliteit.

Bereiding: 3 eetlepels per 200 ml melk (amandel/soja/kokos!!) en goed roeren.

Ingredienten:
kokosbloesemsuiker, koudgeperste kokosolie, natuurlijk aroma, gember, kurkuma, zwarte peper, kardemom, kaneel, piment, laos, kruidnagel.

Datasheet

Soort:
Kruidenthee (cafeïnevrij)
Soort:
Chai
Soort:
Biologisch
Allergenen:
Notenvrij
Allergenen:
Cafeïnevrij
Allergenen:
Glutenvrij
Allergenen:
Lactosevrij
Aroma's:
Geen aroma
Smaak:
Kruidig

Specifieke referenties

Commentaar (0)