Privacy verklaring

Waneer u onze website bezoekt verzamelen we gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder zullen we meer uitleg geven over de gegevens die verzameld worden en voor welke doeleinden we deze gegevens gebruiken. Tea Bar respecteert de privacy van de online bezoekers aan haar website en is de enige eigenaar van de informatie die via deze website wordt verkregen, tenzij anders aangegeven. Deze informatie wordt door Tea Bar nooit verkocht, gedeeld of verhuurd aan derden.

Over Tea Bar
Teabar.nl en horeca-teabar.nl zijn beide online theewinkels die thee en thee gerelateerde artikelen verkopen aan consumenten en bedrijven. Via onze websites verzamelen wij bepaalde gegevens. Hieronder vindt u gegevens van Tea Bar die u nodig hebt indien u contact met ons wilt opnemen.

Tea Bar
Admiraal de Ruyterweg 344 A H
1055 MZ Amsterdam
T: 020 - 3020782
E: info@teabar.nl
KvK nr 69863334

Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden uw naam, email en postadres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw pakket.

Dit zijn gegevens die u invult tijdens het bestelproces.

Adres
- Postcode
- Woonplaats 
- Land
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Geboorte datum

De bestelgegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Het e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met uw pakket. Het e-mailadres dat u hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
Wanneer u zich registreert heeft u de mogelijkheid om het volgende vak aan te vinken: "Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!" Wilt  onze nieuwsbrief ontvangen, vink dan het vakje aan. Wanneer u zich voor de nieuwsbrief af wil melden, kan dit altijd via de link in de nieuwsbrief of door op deze link te klikken: 
https://teabar.us4.list-manage.com/unsubscribe?u=cec3be62ad7012ca3110a8952&id=10832091af

Verkeersgegevens
Hierbij kunt u denken aan het registreren van een IP-adres*, het installeren van cookies** (zie onder voor meer info) en het registreren van het klikgedrag op onze website. Op deze manier kunnen we bekijken of alles duidelijk is voor onze bezoeker en kunnen we de functionaliteit van onze sites Teabar.nl en horeca-teabar.nl verbeteren.

Doeleinden
Tea Bar verzamelt de volgende gegevens:
Naam
, adres en aflever informatie zodat we het pakket goed kunnen afleveren
-betalingsgegevens zodat we kunnen zien of de betaling is gelukt en op welke manier er is betaald
-bestelhistoriek: zodat we kunnen zien welke bestellingen er in het verleden zijn gedaan 
-cookies: zodat we onze sites beter gebruiksvriendelijker kunnen maken

Beveiligde pagina's
De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw betaalgegevens te zien. 

Inzage in persoonsgegevens
Wilt u kunnen beschikken over de persoonsgegevens die bij Tea Bar bekend zijn of wilt u dat we deze verwijderen dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@teabar.nl. We zullen binnen 5 werkdagen een antwoord op uw verzoek geven.

Duur van de opslag
Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de in deze privacy verklaring beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. 

Verwijzing naar websites van derden
Op onze sites Teabar.nl en horeca-teabar.nl vindt u verwijzingen naar sites van derden. We attenderen u erop dat op deze sites de privacy verklaring van de desbetreffende site van toepassing is.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht u ontvreden zijn met de manier waarop we met uw persoonlijke gegevens omgaan dan heeft u de mogelijkheid dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

*IP adres en **Cookies
Een IP-adres is een Internet Protocol adres dat verwijst naar een unieke bestemming op het Internet.  Een Cookie is een verzameling gegevens die worden opgeslagen. Een cookie identificeert de computer van de bezoeker. Op deze manier kunnen we het surfgedrag analyseren ten einde u beter van dienst te kunnen zijn.

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top