Verkopen van Tea Bar thee

Mag je onze thee 'zomaar' wederverkopen? Ja hoor dat mag - mits je de klant inlicht over de ingrediënten, correcte zetwijze en het product voorziet van een tht - ten minste houdbaar tot.

Tea Bar is een groothandel gespecialiseerd in het aanleveren van horeca en food concepten. Het ontwikkelen van de theesoorten, het cureren van de inkopen van andere groothandels en de vele, vele proefsessie's hebben geresulteerd in een thee assortiment waar we erg geliefd om zijn. Het is wellicht een te klein en prijzig assortiment om andere theewinkels mee te bevoorraden maar dat is ook niet onze opzet. Tea Bar wil lekkere losse thee toegankleijk maken voor iedereen, op elke plek.

Juist het over de drempel trekken van de eindgebruiker die anders nooit in contact zou komen met kwaliteits thee! Het geeft veel voldoening als je hoort dat iemand 'helemaal is overgestapt op losse thee, sinds ik jullie ken'. 

Toch kun je als je onze thee schenkt prima resulaten met bijverkoop.

De Juf, Middelburg - De Juf is een winkel waar ambachtelijk gemaakte zoete en hartige taarten, koekjes en andere zoetigheden worden gemaakt en verkocht. Alle producten worden met liefde en aandacht dagelijks vers gebakken in de winkel. Achter in de winkel heeft de Juf een gezellige ruimte waar een taartje gegeten en kop koffie of thee gedronken kan worden. Ook serveert de Juf verschillende soorten high tea.

 

                                                                         Thee presentatie bij de Juf in Middelburg

 

Je kunt onze Tea Bar logo zakjes of je eigen zakjes gebruiken om met thee te vullen. 

En stickers met relevante informatie downloaden bij elke theesoort op deze site. Het stickervel wat hier bij hoort heeft de volgende afmetingen : 70x42,4mm

Pas het aan naar smaak en print het uit op een stickervel en je kunt aan de slag.

Tea Bar verkoopt ook papieren 'kraft' zakjes zonder logo en transparante zakjes. 

Houdt voor de houdbaarheidsdatum 1 - 1,5 jaar aan na vullen. Thee bederft niet maar de smaak gaat wel achteruit bij langer bewaren.

Omdat niet iedereen tijd heeft om te vullen en om te pakken is het binnenkort mogelijk een vast assortiment voor bij verkoop aan te schaffen. Onze op maat gemaakte thee inpak machine - naar verwachting in oktober 2017 in gebruik - gaat dit makkelijk maken.

Wist je dat je gratis een display kunt bestellen? De omdoos biedt ruimte aan 12 blikjes of 10-12 theezakken.

                                                        Wit groene papieren display van Tea Bar voor in de winkel of op de toonbank

 

 

 


Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top