Hoe doen anderen dat - losse thee serveren?

 

Restaurant MOER, Amsterdam -  Bij MOER koken ze biologisch. De chefs werken graag met lokale producten – boeren en leveranciers worden persoonlijk door hen geselecteerd. Denk aan mooie verrassende gerechten, waarbij groenten in de spotlight staan en vis en vlees een fijne bijrol vervullen. Het theemenu van MOER bestaat uit pure exclusieve biologische theesoorten en een zelfgemaakte kaart aansluitend op de huisstijl. De gast krijgt een theezeef met glas en lekbakje en kiest en schept zelf de thee. 

 

                                                                                                                            de Tea Bar theeplank bij restaurant MOER                    Een high tea bij Yoghurt Barn, een echte beleving

 

Yoghurt Barn, diverse locatie's - YB houdt van yoghurt, ze zijn yoghurt! Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of geiten. Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker! Sinds de start van deze succesvolle keten is Tea Bar betrokken. Yoghurt Barn was 1 van de eerste zaken waar de thee in gezellige glazen weckpotjes gepresenteerd werd. Bij YB wordt er met te vullen theezakjes gewerkt. De High Tea's zijn zeer druk bezocht.

 

Bar Bukowski, Amsterdam - Volgens de eigenaren van Bar Bukowski in Amsterdam Oost is er altijd wel een reden om te drinken. Geheel passend in het gedachtegoed van schrijver Charles Bukowski, naar wie de bar is vernoemd. Zijn liefde voor alcohol, vrouwen en literatuur voeren de boventoon - tot aan quotes op het menu toe. Er wordt ontbijt en lunch geserveerd en 's avonds heb je uitgebreide keuze uit hapjes ... uiteraard voor bij je drankje. Op de dagkaart staat de thee uitgebreid omschreven.

 

                                                                             De menukaart van Bar Bukowski met losse thee van Tea Bar

Blue, Amsterdam - Een bijzonder café en restaurant met een 360-graden uitzicht over de stad Amsterdam. Vanuit de dertig meter hoge glazen Kalvertoren kun je heel veel van Amsterdam zien: het Rijksmuseum, de Munttoren, de Zuiderkerk, de Westerkerk, Carré, het Centraal Station, het Paleis op de Dam, de bloemenmarkt en nog veel meer. Neem de glazen lift naar boven en kijk je ogen uit met de verrekijkers op de tafels. De thee wordt geserveerd in theezeef met een echt Blue koekje.                                          Tea Bar thee geserveerd bij Restaurant Blue

 

 

 

 


Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top