Wat wij echt willen.. is mensen happy maken met onze thee.

 

"Lekkere losse thee overal, voor iedereen, overal toegankelijk maken, zo duurzaam mogelijk" - dat is de missie van Tea Bar.

 

Hoe we dat doen?  Door altijd de eerste te zijn met smaken, ideeën, verkoop mogelijkheden, recepten.

Food trends vertalen in thee trends. Onze afnemers te inspireren. Supergoede service te leveren.Na te denken over onze footprint. 

We willen jou helpen succesvol te zijn met thee. Op maat of in Tea Bar stijl.

 

 

Wie we denken dat we zijn kun je hier lezen. Maar hoe bereiken we wat we willen? 

 

 ♡  We maken het makkelijker..

Door de aanschaf van een theemachine gaan we efficienter kunnen inpakken. We willen je beter van dienst zijn in het wederverkopen van de thee. Zo leveren we binnenkort een vast product assortiment op. Het scheppen en verpakken nemen doet Tea Bar.

 

 ♡  We maken het duurzamer..

Waar mogelijk kopen we biologisch in maar smaak blijft leidend. Onze SKAL certificering was in 2018 rond.Wij zijn zuinig op de wereld. Onze eigen biologische matcha lijn is te verkrijgen. Duurzame keuzes maken en hier transparant over zijn is ons streven.

 

 ♡  We houden het persoonlijk..

Vroeger belde je de winkel en had je 1 van ons aan de lijn. Of we brachten op de fiets je theebestelling langs. Dat gaat niet meer. We werken aan een chat optie op de site, keeping it real.. 

2 keer per jaar krijg je theesamples bij je bestelling om op de hoogte te blijven. We leveren recepten om je te inspireren tot signature drinks. Online voegen we regelmatig nieuwe recepten toe.