Chai

Chai latte

Chai is afkomstig uit India en betekent thee. En dat is dan ook gelijk de basis van deze heerlijke spicy drank. Chai tea latte vindt z’n oorsprong in de Ayurverda. De combinatie van specerijen, kruiden en zoetmakers zou goed voor de genezing zijn. Chai is zelf te maken met specerijen en thee maar een basisproduct in combinatie met warme melk is ook zalig. Ga je voor gemak? Kies dan voor één van...

Lees meer

Er zijn 32 producten.

Item 1-24 van 32 in totaal item(s)
 • David Rio Elephant Vanilla chai...

  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke...

  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemon, kaneel en kruidnagel. Mix de Chai met heet water of hete melk.

 • David Rio Power chai XL

    De David Rio Power chai is een enerverende mix van...

   

  De David Rio Power chai is een enerverende mix van kruidige chai met matcha poeder. Mix de chai met heet water of hete (soja)melk. Deze XL pot is goed voor circa 80-100 koppen. 

 • Tiger Spice David Rio chai XL

  Met de David Rio Tiger Spice maak je supermakkelijk de...

  Met de David Rio Tiger Spice maak je supermakkelijk de lekkerste chai latte! Premium chaipoeder op basis van het originele Masala Chai recept. Dat wil zeggen: de perfecte combinatie van kaneel, kruidnagel, kardemom, gember en zwarte thee. Mix de Chai met heet water of warme melk voor een romige chai latte. Ook erg lekker met amandel, soja of havermelk. 

  Deze XL pot is goed voor circa 80-100 koppen. Eerst proberen? Bekijk hier de sample of medium pot.

  Ook verkrijgbaar in een refillzak.

 • David Rio Power Matcha chai pot...

  De David Rio Power chai is een enerverende mix van kruidige...

  De David Rio Power chai is een enerverende mix van kruidige chai met matcha poeder. Mix de chai met heet water of hete melk. 

  Uit de pot gaan circa 25 koppen chai.

 • David Rio Tiger spice chai

  De Tiger Spice is een originele Masala Chai met een...

  De Tiger Spice is een originele Masala Chai met een combinatie van kaneel, kruidnagel, cardamom, gember en zwarte thee. Liever suikervrij? Kies dan voor de Orca chai. Mix de Chai met heet water of hete melk. Verkrijgbaar als sachet (2 koppen), medium & XL pot.

   

 • David Rio Elephant vanilla chai...

  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke...

  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemom, kaneel en kruidnagel. Mix de Chai met heet water of hete (soja)melk. 

 • David Rio Flamingo Vanilla Decaf...

  Een Chai gebaseerd op de Elephant vanille smaak. Maar dan...

  Een Chai gebaseerd op de Elephant vanille smaak. Maar dan decaf en zonder suiker, gezoet met Splenda, de ideale vervanger voor suiker. Mix de Chai met heet water of hete melk. 

 • David Rio Orca Spice Chai pot...

  Deze Chai is gebaseerd op de best verkopende Chai, de Tiger...

  Deze Chai is gebaseerd op de best verkopende Chai, de Tiger Chai. Eenzelfde karakteristieke smaak maar dan zonder suiker. Ook hier wordt gebruik gemaakt van Splenda, de vervanger voor suiker. Mix de Chai met heet water of hete (soja)melk. 

 • David Rio Toucan Mango chai pot...

  De David Rio Toucan Mango combineert de traditionele chai met...

  De David Rio Toucan Mango combineert de traditionele chai met de tropische smaak van mango. Mix de Chai met heet water of hete melk. 

  Voldoende voor ca 25 koppen.

 • XL Orca Spice Chai

  Ook verkrijgbaar in  Refill Zak Deze Chai is gebaseerd...

  Ook verkrijgbaar in Refill Zak

  Deze Chai is gebaseerd op de best verkopende Chai, de Tiger Chai. Eenzelfde karakteristieke smaak maar dan zonder suiker. Ook hier wordt gebruik gemaakt van Splenda, de vervanger voor suiker. Mix de Chai met heet water of hete (soja)melk. Deze XL pot is goed voor 80-100 koppen chai latte.

   

 • David Rio Tortoise Green Tea chai

  Deze innovatieve Chai combineert de zachte smaak van Matcha...

  Deze innovatieve Chai combineert de zachte smaak van Matcha groene thee met zoete en pikante kruiden. Mix de Chai met heet water of hete melk. Verkrijgbaar als sachet (2 koppen) en medium pot.

 • David Rio Decaf Tiger Spice...

  De Decaf Tiger Spice is caffeinevrije variant op de originele...

  De Decaf Tiger Spice is caffeinevrije variant op de originele Tiger spice Chai met een combinatie van kaneel, kruidnagel, cardamom, gember en zwarte thee. Liever suikervrij? Kies dan voor de Orca chai. Mix de Chai met heet water of hete melk. 

 • Davdi Rio Flamingo Vanilla chai...

  Zoete vanille brengt de Flamingo vanilla Chai naar een rijke...

  Zoete vanille brengt de Flamingo vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemon, kaneel en kruidnagel. De Flamingo Chai is cafeinevrij en suikervrij (gezoet met splenda). 

 • David Rio XL Tortoise Green Tea...

  Deze innovatieve Chai combineert de zachte smaak van Matcha...

  Deze innovatieve Chai combineert de zachte smaak van Matcha groene thee met zoete en pikante kruiden. Mix de Chai met heet water of hete melk. Verkrijgbaar als sachet (2 koppen), medium en grote pot. De XL variant van 1816 gram is voldoende voor ca 80-100 koppen chai.

 • David Rio Toucan Mango XL chai...

  De David Rio Toucan Mango combineert de traditionele chai met...

  De David Rio Toucan Mango combineert de traditionele chai met de tropische smaak van mango. Mix de Chai met heet water of hete melk. Een pot van 1816 gram is voldoende voor ca. 80-100 koppen chai. Komt ook als medium pot (398 gram).

 • David Rio Chai Bewaarblik XL

  Metalen blik van David Rio Tiger Spice om chaipoeder in te...
  Metalen blik van David Rio Tiger Spice om chaipoeder in te bewaren en ter display. Geschikt voor ongeveer 2 kilo chai.
 • David Rio Proefpakket Suikervrij

  Kennis maken met de suikervrije soorten van David Rio chai?...
  Kennis maken met de suikervrije soorten van David Rio chai? Probeer dan dit sample pack met 6 zakjes van 18 gram. Bestaande uit 3x Orca Spice (original Masala) en 3x Flamingo vanila.  Beide varianten zijn gezoet met Splenda. Elk zakje is geschikt voor 1 XXL mok of 2 gewone mokken chai. Je voegt enkel melk toe voor een echte chai latte zoals je die kent van Starbucks.
 • David Rio Proefpakket

  Kennis maken met de populairste soorten van David Rio chai?...
  Kennis maken met de populairste soorten van David Rio chai? Probeer dan dit sample pack met 6 zakjes van 28 gram. Bestaande uit: 2x Tiger Spice, 2x Elephant Vanila, 1x Tortoise en 1x White Shark. Elk zakje is geschikt voor 1 XXL mok of 2 gewone mokken chai. Je voegt enkel melk toe voor een echte chai latte zoals je die kent van Starbucks.
 • David Rio Power Espresso chai...

  De David Rio Power Espresso chai is een enerverende mix van...

  De David Rio Power Espresso chai is een enerverende mix van kruidige chai met espresso. Geïnspireerd op de bekende 'dirty chai'; een mix van chai en espresso. Mix de chai met hete (soja of amandel)melk. Bevat geen melkproducten dus ook geschikt voor vegans. 

  Uit de pot gaan circa 25 koppen chai.

 • David Rio White shark 398 gram

  Nieuw in de David Rio reeks! De White Shark Chai heeft als...

  Nieuw in de David Rio reeks! De White Shark Chai heeft als basis witte thee. Witte thee is exclusieve thee en heeft een milde smaak. De chai is mild met frisse tonen van citrus en de spicyness van peper. Pot 398gram.

  Uit de pot gaan circa 25 koppen chai.

 • Molina Kerala chai 300 gram...

  De Kerala Molina Chai, gebaseerd op het traditionele recept,...
  De Kerala Molina Chai, gebaseerd op het traditionele recept, is samen gesteld uit een blend van kwalitatief hoogwaardige masala kruiden met zwarte thee en de subtiele twist van laos. Verrijkt met kardemom en biologische kokosbloesemsuiker. Pot 300 gram= 30 koppen chai.
  Mix met (plantaardige) melk.
  • Bevat geen geraffineerde suiker en kunstmatige kleur en smaakstoffen.
  • Glutenvrij/Lactosevrij
 • Molina Chennai vegan chai 1000...

  Een klassieke blend van Masala Chai Kruiden. Een heerlijke...
  Een klassieke blend van Masala Chai Kruiden. Een heerlijke combi van de zoetheid van de biologische kokosbloesemsuiker met de spicy gember, nootmuskaat en kruidnagel.
  Verrijkt met kardemom en biologische kokosbloesemsuiker. Zak 1000 gram= 100 koppen chai.
  Mix met (plantaardige) melk.
  • Bevat geen geraffineerde suiker en kunstmatige kleur/smaakstoffen.
  • Glutenvrij/Lactosevrij
 • Molina Sample Chennai Chai...

  Een klassieke chai mix van Masala Chai Kruiden. Een lekker...

  Een klassieke chai mix van Masala Chai Kruiden. Een lekker combinatie van milde zoetheid van de biologische kokosbloesemsuiker en de scherpe smaak van gember, nootmuskaat en kruidnagel.
  Los de chai op in heet water of (plantaardige)melk. Een sample is geschikt voor ongeveer twee koppen chai. • Molina Sample Kerala Chai...

  De Kerala Molina Chai is gebaseerd op een traditioneel recept...

  De Kerala Molina Chai is gebaseerd op een traditioneel recept van hoogwaardige masala kruiden, zwarte thee en Indonesische laoswortel. Extra op smaak gebracht met kardemom en biologische kokosbloesemsuiker.
  Los de chai op in heet water of (plantaardige) melk. Een sample is geschikt om ongeveer twee koppen chai te proberen.