Verfijnd zoeken

Price

€ 0 - € 15
Toont 1 - 15 van de 15 items
 • 2 Reviews
  Login voor prijs
  2 Reviews
  Bosaardbei, gojibes, popcorn, koriander en kaneel in één kruidenthee? Geen alledaagse combi maar toch een ware smaaksensatie. Friszoet fruit met specerijen. Cafeïnevrij dus zeer geschikt als avondthee.Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs
  Guaranabessen komen uit het Amazonegebied en zijn een natuurlijke bron van energie. De smaak van guarana is licht bitter maar wordt in deze mix gebalanceerd met het zoete van de stukjes dadel en sinaasappel. Ook lekker koud of als basis van een cocktail. Tempo de festa! Maximaal 1 gratis sample per theesoort.  
 • Login voor prijs
  Deze supergezonde melange met onder andere groene thee, brandnetel, paardenbloem, kurkuma en kamille geeft de term zelfontspanner een nieuwe betekenis. Brandnetel zuivert de huid, paardenbloem versterkt het haar en kurkuma is een sterke antioxidant die je een innerlijke oppepper geeft. Treat your selfie! Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs
  Give it up voor het jongste lid van de Icetea Crew! Een verfrissende melange van appel, hibiscus en stukjes mandarijn die vrolijk roze kleurt door de stukjes biet. Je drinkt 'm het lekkerst ijskoud. Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs
  Onze eerste theemocratisch verkozen melange! Op onze Instagram kwam deze met 86% approval rate uit de bus. Lekker zoet met stukjes watermeloen maar ook fris door de hibiscus en vlierbloesem. Ook waanzinnig lekker als ijsthee. Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs
  Doe je ogen dicht en waan je in Zuid Frankrijk; de zon gaat net onder, de lavendelvelden wasemen bloesemlucht en de krekels zingen je toe terwijl jij geniet van een kopje thee. Als dat geen goed gevoel is..Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs
  Deze pure biologische kruiden melange is perfect voor na het eten; de mix van lindebloesem, verveinebladeren en pepermunt stimuleert de spijsvertering. Lindebloesem werkt ook goed tegen buikpijn, bijvoorbeeld als dat laatste hapje net iets te veel van het goede was Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs
  Schenk jezelf net dat extra beetje aandacht en creëer een welverdiend rustmoment met deze krachtige mix van gember, kurkuma, kruidnagel en kardemom. Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Guaranabessen komen uit het Amazonegebied en zijn een natuurlijke bron van energie. De smaak van guarana is licht bitter maar wordt in deze mix gebalanceerd met het zoete van de stukjes dadel en sinaasappel. Ook lekker koud of als basis van een cocktail. Tempo de festa!    
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Deze supergezonde melange met onder andere groene thee, brandnetel, paardenbloem, kurkuma en kamille geeft de term zelfontspanner een nieuwe betekenis. Brandnetel zuivert de huid, paardenbloem versterkt het haar en kurkuma is een sterke antioxidant die je een innerlijke oppepper geeft. Treat your selfie!
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Onze eerste theemocratisch verkozen melange! Op onze Instagram kwam deze met 86% approval rate uit de bus. Lekker zoet met stukjes watermeloen maar ook fris door de hibiscus en vlierbloesem. Ook waanzinnig lekker als ijsthee. Homemade IJsthee maken? Zie recepten onderaan de pagina.
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Doe je ogen dicht en waan je in Zuid Frankrijk; de zon gaat net onder, de lavendelvelden wasemen bloesemlucht en de krekels zingen je toe terwijl jij geniet van een kopje thee. Als dat geen goed gevoel is..Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Deze pure kruiden melange is perfect voor na het eten; de mix van lindebloesem, verveinebladeren en pepermunt stimuleert de spijsvertering. Lindebloesem werkt ook goed tegen buikpijn, bijvoorbeeld als dat laatste hapje net iets te veel van het goede was  
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Schenk jezelf net dat extra beetje aandacht en creëer een welverdiend rustmoment met deze krachtige mix van gember, kurkuma, kruidnagel en kardemom.
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Give it up voor het jongste lid van de Icetea Crew! Een verfrissende melange van appel, hibiscus en stukjes mandarijn die vrolijk roze kleurt door de stukjes biet. Je drinkt 'm het lekkerst ijskoud. Homemade Ice-T maken? Zie recepten onderaan de pagina.
Toont 1 - 15 van de 15 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top