Verfijnd zoeken

Price

€ 0 - € 12

Voor welke bui:

Nieuw! Winterthee 2018-2019 

Dit najaar heeft Tea Bar een aantal nieuwe thee hits zoals de notige Amandeldroom en de relaxte Doe Chill. Ook Winter Orange is een zwarte thee die met haar anijs en sinaasappeltonen niet misstaat op elke regenachtige dag. Oh Christmas Tea! - een heerlijk geurende groene kerst thee - zal je kerstgevoel tot grote hoog...

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
 • 7 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  7 Reviews
  Oh denneboom, oh denneboom! Een kop thee die doet denken gevulde kerstkransjes, amandelspijs van het kerstbrood en chocolade marsepein. De groene thee houdt 'm licht en niet te zoet. Happy holidays!Een aanrader voor liefhebbers van de Groene Zoete Amandel Alle thee komt met een zetadvies. Een zakje van 100 gram is voldoende voor 40 kopjes.
 • 1 Review
  Login voor prijs zak 250 gram
  1 Review
  Deze kruidenmix is zeker niet alleen lekker 'on a wintersday'. De smaak is superfruitig maar zeker niet zoet. Eerder fris door de appel en verveine, sinaasappel en framboos. Bevat geen cafeïne.
 • 6 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  6 Reviews
  Meloenthee! Na lang zoeken is er eindelijk een gevonden die aan alle eisen voldoet: de fruitige smaak van meloen, fris en niet te zoet door de balans van groene thee en een beetje gember.
 • Login voor prijs
  Cafeïnevrije kruidenmix met amandelen, stukjes cacao en kaneel. Ruikt naar bitterkoekjes en smaakt naar een marsepein chocolade staaf (maar dan zonder calorieën). Voor de echte marsepeinliefhebber. Maximaal 1 gratis sample per theesoort.
Toont 1 - 4 van de 4 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top