Verfijnd zoeken

Price

€ 6 - € 12
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • 14 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  14 Reviews
  Comforting als je oudste knuffelbeer.. Chocodroom ruikt naar verse flinterdunne Franse pannenkoekjes met de welbekende chocopasta. Mattie van Tea Bar's Notendroom.
 • 6 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  6 Reviews
  Verleng je focus.. Deze Japanse thee-samurai geeft extra power door de theine van de matcha. Stevige groene thee met de geur en smaak van verse gepofte popcorn.
 • 3 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  3 Reviews
  Verlicht je dag met Happy Buddha! Hints van vanille en mandarijn helpen je het hier en nu vreedzaam te ervaren. Een gelukzalige glimlach krult je lippen na elke slok. Welkom bij jezelf.. Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.
 • 2 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  2 Reviews
  Chillen met Lil' Cookie? Deze kleine thee gangster heeft veel noten op zijn zang. De biologische groene thee melange smaakt naar kleverige caramel chocolade pecannoten taart. Aanrader voor fans van Green Walnut!
 • Login voor prijs zak 250 gram
  "Rozenthee - Tea Bar, heeft u ook zwarte rozenthee?"  Hoe we ook zochten, de kwaliteit viel vaak tegen.. Maar deze China Rose is lieflijk en bloemig. En zwoel en krachtig. Oosterse schoonheid ten top.
 • Login voor prijs
  Geperste groene thee in de vorm van een hartje - het symbool dat je om iemand geeft. Ook verkrijgbaar in grotere hoeveelheden - zeer geschikt als kleine give away! Een theehartje is voldoende voor een grote kop of klein potje thee.
 • Login voor prijs zak 250 gram
  Witte gerookte thee? Milder en zachter dan een zwarte Lapsang Souchong.  Pai Mu Tan of Bai mu Dan betekent vertaald white peony - witte pioen. Dit zegt weinig over de smaak, het is een abstracte aanduiding voor hoe de bladeren uitvouwen in heet water. Deze witte thee is iets sterker en complexer. 
 • Login voor prijs
  Biologische matcha -groene theepoeder-  in portieverpakking. Altijd zeker van de juiste hoeveelheid voor een Matcha Latte of een Matcha thee / ijsthee. Ook als los item te verkopen.
Toont 1 - 8 van de 8 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu