Verfijnd zoeken

Price

€ 7 - € 32

DAVID RIO

Lekkere chai serveren in je restaurant zonder veel gedoe? Met de chaipoeders van David Rio bereid in een handomdraai een heerlijk romige chai; simpelweg twee eetlepels poeder opschuimen met melk of een melkvervanger naar keuze.

De vraag naar chai lattes in de Horeca neemt al jaren toe. Gelukkig biedt David Rio een ruime keuze aan vers...

Meer
Toont 1 - 30 van de 30 items
 • 3 Reviews
  Login voor prijs Pot 398 gr
  3 Reviews
  De Tiger Spice is een originele Masala Chai met een combinatie van kaneel, kruidnagel, cardamom, gember en zwarte thee. Liever suikervrij? Kies dan voor de Orca chai. Mix de Chai met heet water of hete melk. Verkrijgbaar als sachet (2 koppen), medium & XL pot.  
 • Login voor prijs
  De Tiger Spice is een originele Masala Chai met een combinatie van kaneel, kruidnagel, kardemom, gember en zwarte thee. Mix de Chai met heet water of hete melk. Deze XL pot is goed voor circa 80-100 koppen.  
 • 3 Reviews
  Login voor prijs Pot 398 gr
  3 Reviews
  Een Chai gebaseerd op de Elephant vanille smaak. Maar dan decaf en zonder suiker, gezoet met Splenda, de ideale vervanger voor suiker. Mix de Chai met heet water of hete melk. 
 • Login voor prijs
  Deze Chai is gebaseerd op de best verkopende Chai, de Tiger Chai. Eenzelfde karakteristieke smaak maar dan zonder suiker. Ook hier wordt gebruik gemaakt van Splenda, de vervanger voor suiker. Mix de Chai met heet water of hete melk. 
 • 1 Review
  Login voor prijs Pot 398 gr
  1 Review
  De David Rio Power chai is een enerverende mix van kruidige chai met matcha poeder. Mix de chai met heet water of hete melk.  Uit de pot gaan circa 25 koppen chai.
 • Login voor prijs
  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemom, kaneel en kruidnagel. Mix de Chai met heet water of hete melk. 
 • 2 Reviews
  Login voor prijs pot 398 gr -20 koppen
  2 Reviews
  Deze innovatieve Chai combineert de zachte smaak van Matcha groene thee met zoete en pikante kruiden. Mix de Chai met heet water of hete melk. Verkrijgbaar als sachet (2 koppen) en medium pot.
 • 3 Reviews
  Login voor prijs
  3 Reviews
  De David Rio Power chai is een enerverende mix van kruidige chai met matcha poeder. Mix de chai met heet water of hete melk. Deze XL pot is goed voor circa 80-100 koppen. 
 • Login voor prijs
  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemon, kaneel en kruidnagel. Mix de Chai met heet water of hete melk.
 • Login voor prijs
  Deze Chai is gebaseerd op de best verkopende Chai, de Tiger Chai. Eenzelfde karakteristieke smaak maar dan zonder suiker. Ook hier wordt gebruik gemaakt van Splenda, de vervanger voor suiker. Mix de Chai met heet water of hete melk.  
 • 1 Review
  Login voor prijs Pot 398 gr
  1 Review
  De David Rio Toucan Mango combineert de traditionele chai met de tropische smaak van mango. Mix de Chai met heet water of hete melk.  Voldoende voor ca 25 koppen.
 • Login voor prijs pot 398 gr -20 koppen
  De Decaf Tiger Spice is caffeinevrije variant op de originele Tiger spice Chai met een combinatie van kaneel, kruidnagel, cardamom, gember en zwarte thee. Liever suikervrij? Kies dan voor de Orca chai. Mix de Chai met heet water of hete melk. 
 • Login voor prijs
  Zoete vanille brengt de Flamingo vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemon, kaneel en kruidnagel. De Flamingo Chai is cafeinevrij en suikervrij (gezoet met splenda).
 • Login voor prijs
  De Tiger Spice is een originele Masala Chai met een combinatie van kaneel, kruidnagel, kardemom, gember en zwarte thee. Mix de Chai met heet water of hete melk. Deze XL zak is goed voor circa 80-100 koppen. MOMENTEEL NIET OP VOORRAAD: LEVERTIJD CA TWEE WEKENOok als sample en medium pot.
 • Login voor prijs Pot 398 gr
  De David Rio Power Espresso chai is een enerverende mix van kruidige chai met espresso. Geïnspireerd op de bekende 'dirty chai'; een mix van chai en espresso. Mix de chai met hete (soja of amandel)melk. Bevat geen melkproducten dus ook geschikt voor vegans.  Uit de pot gaan circa 25 koppen chai.
 • Login voor prijs
  Kennis maken met de suikervrije soorten van David Rio chai? Probeer dan dit sample pack met 6 zakjes van 18 gram. Bestaande uit 3x Orca Spice (original Masala) en 3x Flamingo vanila.  Beide varianten zijn gezoet met Splenda. Elk zakje is geschikt voor 1 XXL mok of 2 gewone mokken chai. Je voegt enkel melk toe voor een echte chai latte zoals je die kent...
 • Login voor prijs
  Kennis maken met de populairste soorten van David Rio chai? Probeer dan dit sample pack met 6 zakjes van 28 gram. Bestaande uit: 2x Tiger Spice, 2x Elephant Vanila, 1x Tortoise en 1x White Shark. Elk zakje is geschikt voor 1 XXL mok of 2 gewone mokken chai. Je voegt enkel melk toe voor een echte chai latte zoals je die kent van Starbucks.
 • Login voor prijs
  Zoete vanille brengt de Elephant vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemon, kaneel en kruidnagel. Mix de Chai met heet water of hete melk. Deze XL zak is goed voor circa 80-100 koppen. Komt ook als sample of medium pot.
 • Login voor prijs
  Zoete vanille brengt de Flamingo vanilla Chai naar een rijke en romige dimensie. Licht gekruid met de traditionele masala mix van kardemon, kaneel en kruidnagel. De Flamingo Chai is cafeinevrij en suikervrij (gezoet met splenda).  Mix de Chai met heet water of hete melk. Deze XL pot is goed voor circa 80-100 koppen. Komt ook als sample of medium pot.
 • Login voor prijs pot 398 gr -20 koppen
  Deze innovatieve Chai combineert de zachte smaak van Matcha groene thee met zoete en pikante kruiden. Mix de Chai met heet water of hete melk. Verkrijgbaar als sachet (2 koppen), medium en grote pot. De XL variant van 1816 gram is voldoende voor ca 80-100 koppen chai.
 • Login voor prijs pot 398 gr -20 koppen
  De David Rio Toucan Mango combineert de traditionele chai met de tropische smaak van mango. Mix de Chai met heet water of hete melk. Een pot van 1816 gram is voldoende voor ca. 80-100 koppen chai. Komt ook als medium pot (398 gram).
 • Login voor prijs
  Heerlijke Colombiaanse chocolade is nu toegevoegd aan de Black Rhino Chai uit San Francisco. De plantage Casa Luker is sinds 1906 in familiebezit en is een van de beste adressen in de branche. De Black Rhino Cacao Chai is een combinatie van kruiden, zwarte thee en cacao met een lichte spicyness van cayennepeper. 
 • Login voor prijs
  Metalen blik van David Rio Tiger Spice om chaipoeder in te bewaren en ter display. Geschikt voor ongeveer 2 kilo chai.
 • Login voor prijs
  David Rio heeft altijd garant gestaan voor uitzonderlijk goede chai en vooral steun je de bedreigde diersoorten op elke verpakking bij elke beker die je drinkt. Met zwarte thee, kaneel, kardemom en kruidnagel. Een krachtige Indiase zwarte theekruidenmix die verandert in een romige drinkervaring met melkvrije room en honing. De klassieker onder de chai...
 • Login voor prijs
  David Rio heeft altijd garant gestaan voor uitzonderlijk goede chai en vooral steun je de bedreigde diersoorten op elke verpakking bij elke beker die je drinkt. Met zwarte thee, kaneel, kardemom en kruidnagel. Met zwarte thee, sucralose (Splenda), kaneel en kardemom. Voor de bereiding van een typisch Indiase, romige chai met minder suiker.
 • Login voor prijs
  David Rio heeft altijd garant gestaan voor uitzonderlijk goede chai en ook steun je bedreigde diersoorten die op elke verpakking staan. Met Matcha groene thee, zwarte thee, vanille, kaneel en kardemom. Gezoet met rietsuiker en gekruid met gember. Deze zeer verkwikkende chai bevat geen melkbestanddelen.
 • Login voor prijs
  Chai verfrist met een frisse citrusnoot en een subtiele peperstoot. Gebaseerd op witte thee, met name Pai Mu Tan uit de Chinese provincie Fujian. Witte thee wordt als een bijzonder nobele soort thee beschouwd, omdat alleen de ongeopende, delicate theeknoppen in de manden van de plukkers terechtkomen. 
 • Login voor prijs
  David Rio heeft altijd garant gestaan voor uitzonderlijk goede chai en ook steun je bedreigde diersoorten bij elke beker die je drinkt. Met zwarte thee, vanille, kaneel en kardemom. Voor het bereiden van een milde, zoete chai.
 • Login voor prijs
  David Rio heeft altijd garant gestaan voor uitzonderlijk goede chai en ook steun je bedreigde diersoorten bij elke beker die je drinkt. Met zwarte thee, vanille, kaneel en kardemom. Voor het bereiden van een milde, zoete chai. Met zwarte thee, sucralose (splenda), vanille, kaneel en kardemom. Vergelijkbaar met Elephant Vanilla, maar met minder suiker en...
 • Login voor prijs
  David Rio heeft altijd garant gestaan voor uitzonderlijk goede chai en ook steun je bedreigde diersoorten die op elke verpakking staan. Met groene thee, honing, vanille en kardemom. Een chai op basis van lichtgroene thee, mild en aangenaam.  
Toont 1 - 30 van de 30 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top