Verfijnd zoeken

Price

€ 8 - € 12
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • 46 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  46 Reviews
  Een smaakvolle thee waar je homemade appeltaart niet aan kan tippen. Schenk je Dutch Applepie in een kopje, nestel je voor de openhaard en geniet! Ook te koop als awardwinning giftpack.
 • 40 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  40 Reviews
  Een heerlijke, milde biologsche melange die zorgt voor een vrolijke stemming. Pak je ochtendkrantje erbij, voel de zonnestralen op je huid en smile! Bio blend met witte en groene thee met korenbloemen, goudsbloemen en de fruitige smaak van bergamot.
 • 13 Reviews
  Login voor prijs Login voor prijs zak 250 gram
  In prijs verlaagd!
  13 Reviews
  Zin om te sporten? Drink Energiebooster en je bent klaar voor je workout. Deze kruidenmelange met gember is goed voor de spijsvertering en geeft je energie.Energiebooster is thee van de maand en t'm 29/2 extra voordelig!
 • 29 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  29 Reviews
  Deze milde variant van de Spicy Rooibos, met zoete kaneel en specerijen, is een maatje van iedereen. Zet een grote pot, pak een dekentje en nestel je lekker bij het haardvuur. Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram voor 40 koppen thee. 
 • 8 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  8 Reviews
  Jasmijn is een verfijnde Chinese groene thee, verrijkt met geurige jasmijnbloesem. Bij uitstek de Aziatische theeklassieker met een zachte smaak en bloemige afdronk. Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.
 • 9 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  9 Reviews
  Wie kent ‘m niet? Deze krachtige variant van de klassieke Earl Grey mag met zijn verfijnde, frisse bergamotsmaak niet ontbreken in je theecollectie.  
 • 19 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  19 Reviews
  Met de kruidige Marokkaanse geuren van de Rooibos Hammam creëer je thuis je eigen wellnessresort. Laad je lichaam weer op en voel je als herboren.
 • 12 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  12 Reviews
  Deze magische thee vindt zijn oorsprong in het land van de tsaren en gouden paleizen. Stap binnen aan het Russische hof en proef Tea Bar’s variant van de Russian Earl Grey.  Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.
Toont 1 - 8 van de 8 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top