Verfijnd zoeken

Price

€ 8 - € 12
Toont 1 - 10 van de 10 items
 • 91 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  91 Reviews
  De One and Only Notendroom thee! De geur en smaak van versgebakken koekjes maken deze verslavende noten thee een ware delicatesse. Lekker zoet en verrassend roze in je glas. Onze bestverkochte thee.
 • 43 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  43 Reviews
  Een smaakvolle thee waar je homemade appeltaart niet aan kan tippen. Schenk je Dutch Applepie in een kopje, nestel je voor de openhaard en geniet! Ook te koop als awardwinning giftpack.
 • 28 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  28 Reviews
  Toe aan een happy mood? Citroengras en citrusschilletjes geven deze groene klassieker een heerlijke frisse smaak. Het zonnestraaltje waar je blij van wordt!
 • 35 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  35 Reviews
  Het bruidje onder de theeën. De White Delight danst met haar frisse, zoete muntsmaak in een bloemenveld onder de stralende zon. Springfeelings verzekerd! White Delight is thee van de maand.  Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.      
 • 38 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  38 Reviews
  Een heerlijke, milde biologsche melange die zorgt voor een vrolijke stemming. Pak je ochtendkrantje erbij, voel de zonnestralen op je huid en smile!
 • 21 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  21 Reviews
  Met de frisse mix van kersen,cranberry en papaya is de Cranberry Lime Punch de gedroomde Caribische cocktail zonder alcohol.    
 • 9 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  9 Reviews
  Zin om te sporten? Drink Energiebooster en je bent klaar voor je workout. Deze kruidenmelange met gember is goed voor de spijsvertering en geeft je energie.Let op: langere levertijd 
 • 29 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  29 Reviews
  Deze milde variant van de Spicy Rooibos, met zoete kaneel en specerijen, is een maatje van iedereen. Zet een grote pot, pak een dekentje en nestel je lekker bij het haardvuur. Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram voor 40 koppen thee. 
 • 31 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  31 Reviews
  Ontspannen schommelen in een ouderwetse houten schommelstoel met een zachte wollen plaid over je benen, uitkijkend op een bosrand. Tijdloos genieten, dat is Green Walnut. De aantrekkelijke gouden kleur en lichtzoete geur lokt zelfs de meest kritische bosbewoner uit zijn nest.  Onze thee wordt geleverd met zetadvies voor de juiste bereiding. 
 • 17 Reviews
  Login voor prijs zak 250 gram
  17 Reviews
  Zoals de naam al zegt. Lady grey is de vrouwelijke variant van de bekende Earl grey. Maar dan net wat frisser en lichter met lekker veel citrus. Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.
Toont 1 - 10 van de 10 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top